EU pályázataink

GINOP-1.2.1-16-2017-00894
Testreszabott tömegtermelésre optimalizált precíziós megmunkáló és sorjázó berendezés beszerzése az AZ-NET Zrt-nél
Támogatás összege: 194 000 000 Ft
Összköltség: 388 000 000 Ft
A projekt magvalósulási helyszíne: 6760 Kistelek, Nagyszéktói út 6.

A projekt a következő közreműködő szervezet támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium
Cím: 1539 Budapest, Postafiók: 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Infovonal: 06-40-200-617
Honlap: www.palyazat.gov.hu


AZ-NET Informatika Zrt. 2011-ben alakult, a vállalkozás a Titán-Investment Kft-n keresztül hazai magánszemélyek tulajdonában van. A cég székhelye Budapesten található, fióktelepet működtet Kisteleken. A társaság az elmúlt években dinamikusan növelte árbevételét. A cég főtevékenysége 6312’08 világháló-portál szolgáltatás. A vállalkozás egy úgynevezett engedményportál projekt kivitelezésére alakult. Ezt követően webshop rendszer értékesítés és webhosting szolgáltatás volt a fő profil, ami kibővült rendszerüzemeltetéssel, rendszerkarbantartással, hardware értékesítéssel. Számos K+F projektben részt vett a vállalkozás.

Munkatársak nagy tapasztalattal rendelkeznek Linux és Windows alapú szerverek építésében telepítésében és üzemeltetésében, webes rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, vállalati IT rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, felhő rendszerek fejlesztésében.

A vállalat vezetése a képzett hazai és nemzetközi környezetben tapasztalatot szerzett munkavállalók tudását nem csak a szolgáltatásnyújtás, hanem a gyártási tevékenységben is szeretné kihasználni. A cég tevékenysége során alapos ismereteket szerzett a hazai gyártói piacról, valamint a fenntartható fejlődéshez kapcsolódó megoldásokról. Ezen ismeretek birtokában a társaság jelentős lehetőséget lát a projekt megvalósításában, piackutatás és az üzleti környezet felmérése, a haza gazdaság növekedése és annak szerkezeti fejlődése is a feldolgozóipar további prosperálását indukálja.

A vállalkozás olyan gyártási tevékenységet kíván elindítani kecskeméti fióktelepén, amely magas feldolgozottsági szintű termékeket kíván gyártani gépjárműipar számára, amelynek révén előrelép a termelési értékláncban, az exportra történő értékesítési tevékenysége is várhatóan bővülni fog a beruházási projekt megvalósítását követő években. Az Ipar 4.0 megoldások bevezetésével az egyedi tömegtermelés kialakításával az ügyfelek egyre konkrétabb igényeinek lehet megfelelni, ami a vállalkozás hozzáadottérték-növekedési potenciálját növeli. További vállalatpolitikai célok: kapacitásbővítés révén versenyképesség növelése, beszállítói potenciál fejlesztése a hazai és nemzetközi gépjárműgyártók számára.

Szolgáltatások

Webtárhely

Vírusos és SPAM levelek szűrése. Nincs fájlméretkorlát . 24 órán belüli probléma megoldás . 99,9%-os rendelkezésre állás . Heti mentés az adatokról

Bővebben
WEBFEJLESZTÉS

A programozást vállaljuk PHP és MySQL környezetben. Az oldalt igény szerint angol, német, szlovák, román, horvát és szerb nyelveken is megvalósítjuk.

Bővebben
SZERVIZ

Cégünk képzett szakemberei ügyfeleink rendelkezésére állnak a jelzett probléma elhárításában, legyen szó akár számítógép hálózatról, akár egy számítógépről.

Bővebben
IT RENDSZEREK

Vállaljuk strukturált hálózat építését, bővítését, karbantartását. Az általunk forgalmazott számítógépekre helyszíni garanciát vállalunk.

Bővebben