Bemutatkozás

AZ Net Informatika Zrt, 2011-ben alakult az engedményportál nevű projekt kivitelezésére. Ez egy akkor még újdonságnak számító elképzelés volt. A projekt lényege, egy olyan webes portál kialakítása, ahol a beszállítók által kínált különböző kedvezmények a lehető legegyszerűbb módon jussanak el a felhasználói oldal elé, megkönnyítve a felhasználónak a lehető legoptimálisabb kedvezmény igénybevételének lehetőségét. Fél év elteltével a projektet leállítottuk, mert megjelentek konkurens szolgáltatók, akik felhígították a piacot, és piaci megítélés a különféle kedvezményrendszereknek kedvezőtlenné vált.

Ekkor a cég váltott, és szinte kész saját fejlesztésű webes rendszert átalakította webshop rendszerré, és ennek az értékesítésével, valamint webhosting szolgáltatással folytatta működését. A szolgáltatásainkat kibővítettük rendszerüzemeltetéssel, rendszerkarbantartással, hardware értékesítéssel melyhez minden esetben emelt szintű szolgáltatást is ajánlunk, szoftverfejlesztéssel webes rendszerek fejlesztésével. Részt vettünk továbbá több K+F projektben, mint pl Chameleon Smart Home rendszer. Részt vettünk több BME Infokom Zrt által fémjelzett k+f projektben, GATE által fémjelzett k+f projektben. Rendszer üzemeltetési, rendszerfejlesztési szolgáltatásokat nyújtottunk és nyújtunk több multinacionális cégnek, SAP szaktanácsaást nyújtottunk a Magyar Telekomnak. A cég rendelkezik a P09000395 és P0900479 magyar szabadalmak hasznosítási jogával, mellyel saját termék bevezetését tervezi a jövőben, otthon is idősápolás területén.

A cég tulajdonosi szerkezetében van egy USA székhelyű cég is, így a termékkel tervezi az USA piacon való megjelenést is.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek Linux és Windows alapú szerverek építésében telepítésében és üzemeltetésében, webes rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, továbbá vállalati IT rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, felhő rendszerek fejlesztésében. A legfőbb fejlődési irányunk a az intelligens szoftveres megoldások, a mesterséges intelligencia, adatbányászat és a gépi látás irányába mutat.

Szolgáltatások

Webtárhely

Vírusos és SPAM levelek szűrése. Nincs fájlméretkorlát . 24 órán belüli probléma megoldás . 99,9%-os rendelkezésre állás . Heti mentés az adatokról

Bővebben
WEBFEJLESZTÉS

A programozást vállaljuk PHP és MySQL környezetben. Az oldalt igény szerint angol, német, szlovák, román, horvát és szerb nyelveken is megvalósítjuk.

Bővebben
SZERVIZ

Cégünk képzett szakemberei ügyfeleink rendelkezésére állnak a jelzett probléma elhárításában, legyen szó akár számítógép hálózatról, akár egy számítógépről.

Bővebben
IT RENDSZEREK

Vállaljuk strukturált hálózat építését, bővítését, karbantartását. Az általunk forgalmazott számítógépekre helyszíni garanciát vállalunk.

Bővebben